תפריט

ישראלים רבים מגיעים לתאילנד מידיי שנה, מדובר על אחד מהיעדים המועדפים ביותר לחופשת ירח דבש עבור זוגות צעירים.

בתאילנד ניתן למצוא כמעט הכול, ותוכלו לעשות את החופשה שתמיד חלמתם עליה במחיר שפוי לחלוטין.

כך שאלו הן הסיבות שגרמו לה להיות אחד מהיעדים המועדפים ביותר על הישראלים.

אך אחת מהשאלות השכיחות ביותר זה האם נדרש לקבל ויזה לתאילנד? החלטנו לעשות סדר. כאשר אתם נכנסים לתאילנד בטיסה, אתם מקבלים ישירות ויזה אשר תקפה לכם למשך 30 יום. מדובר על ויזה שניתנת ללא תשלום מיוחד, וכל מה שאתם נדרשים לעשות זה למלא את הטפסים הנדרשים.

מי שמעוניין לקבל ויזה ארוכה יותר, יצטרך לגשת ישירות אל שגרירות תאילנד שבה ניתן להנפיק ויזה שתקפה למשך 60 יום מרגע קבלתה, העלות של הויזה הזאת הינה 150 שקל. 

תוכלו להמשיך ולהאריך את הויזה הקיימת בעוד 30 יום בכל פעם, כאשר כל הארכת הויזה תעלה לכם כ-214 שקלים. 

חשוב מאו להגיד כי אנו ממליצים לכם שלא להשהות בתאילנד ללא ויזה, מדובר בעבירה על החוק והנהלים בנושא מאוד מחמירים. לכן רצוי שתשהו במדינה עם ויזה ועל פי הנהלים כך שלא תמצאו את עצמכם מסתבכים.

כתובות בבנקוק של מי של המשרד המוסמך לבקש ארכה לויזה:

http://bangkok.immigration.go.th/en/location1.html

 

השאירו פרטים:

כתבות ומאמרים

שגרירות ישראל בפורטוגל

שגרירות ישראל בפורטוגל

שגרירות ישראל בפורטוגל שגרירות ישראל בפורטוגל, לפני הטיסה לפורטוגל חשוב לשמור במקום בטוח את פרטי הקשר של שגרירות ישראל, לרבות כתובת, דואר אלקטרוני וטלפון. שגרירות

קראו עוד »
תעודת לידה אלג'יר

תעודת לידה אלג'יר

תעודת לידה אלג'יר: איך ניתן להשיג תעודת לידה מ- אלג'יריה ?           ניתן להזמין תעודת לידה מאלג'יר בלינק הבא: תעודת לידה מאלג'יר

קראו עוד »

Em geral, quando se fala ou pensa sobre a globalização, tem-se a percepção de que é tema novo, específico dos tempos atuais, com base nos

קראו עוד »