דרכון לאשה הנשואה לבעל דרכון

הדיון הזה מכיל תגובה 1, ויש לו 2 משתתפים, והוא עודכן לאחרונה ע״י  אסתר חיון לפני 2 שבועות, 1 יום.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #7787 תגובה

    אילנה א

    האם שני בני הזוג חייבים בכל ההליך? או רק אחד מהם והשני יקבל בזכותו?

    #7788 תגובה

    אסתר חיון
    מנהל בפורום

    1. בקשת אזרחות פורטוגלית דרך בן או בת זוג של פורטוגלי היא דרך חוק ההגירה הככלי של פורטוגל.

    2. לבן או בת הזוג צריך להיות זיקה לפורטוגל.

    3. צריך לצלוח פרק זמן של 10 חודשים מבלי שהמדינה תתנגד להתאזרחות בן או בת הזוג.

    במידה ולשתי בני הזוג יש את הזכות דרך חוק האינקוויזיציה, ואת האפשרות הכספית עדיף להבטיח לשניכם על ידי התאזרחות לשניכם במקביל.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־דרכון לאשה הנשואה לבעל דרכון
פרטים: